Ja jestem za zdjęciem MC, przecież teraz wszyscy grają sami. Zero gry zespołowej, każdego MvP można bić bez niczyjej pomocy, nawet linki, gospy itd. możemy sobie zarzucić w momencie kiedy nie ma żadnego GM'a w grze... albo się dobrze ukryć. Da nam to coś? Graczom tak, fajnie, bo z ciebie taki prozak. Uważam że czas z tym skończyć i zdjąć MC, nawet w mieście. Chcecie bić potężniejże MvP'ki, zgromadźcie porządne party. Bić ludzi na PvP? Zgrajcie się z kimś! Nie rozumiem, ja od zawsze biłem bez MC i jakoś sobie radzę, owszem korzystałem z MC ale tylko żeby itemki przerzucać... ale do tego nie potrzeba MC. Teraz za wiele można zrobić samemu i nie odbije się to tylko na nas, ale i w całej grze. Ludzie nie grający w PT, mowa głównie o nowych i na WoE sobie nie poradzą. Kiedyś leciało się na MvP po kilku, a teraz? Nawet z bio3 bije się samemu... ;/ Sądzę że to przesada i to już nie jest fajna zabawa, tylko ułatwienie życia leniom i to totalnym, którym i tak się znudzi gra na tym serwie, bo tacy tylko narzekają i nic więcej. =_= Czy bez MC nie da się grać? No sorry bardzo... więcej chyba już nie powiem.