Po 1 Hulk =/= Bruce Banner
To są 2 zupełnie rózne osobowości i nienależy ich uznawać za 1, no ale to nie temat tego topicu

Więc zaczinjmy od Twojej "Niezniszczalności". Starczy Cie zamrozić, bądz zestunować i paring Ci nic nieda ^_^, niewiem jak działa na skile, ale wydaje mi się, że część skili go omija, choć moge sie myliś, tu prosze o odpowiedz kogoś bardziej doświadczonego w tej klasie(nie Ciebie Spoonman).
Co do przewagi, nadal jednak sądze, że jej niemasz ^_^
Co do unikania ataków, podczas WoE są redukcje, także w stosunku co do flee i hita, więc na wiele to Ci się niezda, wystarczy, że zainwestuje troche w dex'a(zrobiłem to:P) i prawie zawsze trafie z SB, gdyż mam tez fajne skille, co np zwiekszają mi 4x atak i o 50 hita z SB ^_^
Odnośnie zbroi i miśków, to ze śmiechu niemoge nic powiedzieć. Jak chcesz, moge Ci sprzedac z 10 chain mailów po okazyjnej cenie 200k za sztuke ^_^.
"bo jak to mowia zycie uczy wiec juz niedlugo zobaczysz na co mnie stac !!!!!", no śmiem wątpić ^_^
A co ma hydraulik do RO?? @_@
I na tym proponuje zakończyć ten topic. Osoby, które mogły go jeszcze jakoś na poważnie wziąść zrozumiały chyba dlaczego niejest powazny

A jeżeli niezamknąć, to chociaz prosze o przesunięcię go do działu smieszne ^_^