Bardzo przykro zrobilo mi sie jak zalogowalem sie na forum dzisiaj

Nie rozumiem dlaczego moj temat zostal przeniesliony. Chyba kazdy ma prawo do przedstawienia swojego indywidualnego buildu???
No ale czytajac co piszecie to stwierdzilem ze faktycznie macie troche racji. Poczytalem w innych tematach i postanowilem nalozyc eq na mojego lk: (bede kopiowal wiec nie mowcie mi o bledach)
glowa : dropping cat
middle: sunglasses z gibetem
bron: Battle Hook [1] z hydra cart
zbroja: chain mail z peco peco cart zeby moj peco peco ktory nosi mnie i moja ciezka zbroje mial sie z kim pobawic
tarcza: shield[1] z thara frog cart bo wszyscy ja pisza w buildach
plaszcz: Ragamuffin Manteau
buty: Shadow Walk bo jest szansa zeby byc niewidzalnym !!!! i dlatego ze duzo waza a chce pokazac ze jestem pakerem bo rycerz haha

pierscionki: 2x rosary z aligator cart tak naprawde nie wiem dlaczego ale tak pisza
NO I CO TERAZ POWIECIE

kto ma szanse? wizard jedyne co moze mi zrobic to zrobic manicure dla mojego peco peco hahahahaha

LOL Yukito i Shino-sun przeciez ja mam paringa i endure wiec szybko do was podejde i bede straszyl bashem tak ze wam wejdzie stun !!!! i wtedy wlacze berzerkera i was zabije hahaha wezcie nie badzcie smieszni
Poza tym zrozumialem dzieki asdf (dziekuje

) ze zamiast od razu berzerker powinienem uzywac swoich innych skili!! wiec teraz mam taka taktyke ze wale brandish spearl w jakas grupe i wlaczam berzerkera hahaha i dzieki paringowi wygrywam zawsze

@Alastor wez mnie nie pouczaj co to prowokacja bo jak widze twoje glupie linki to sam prowokujesz

i sie reklamujesz wiec jak nie wiesz to sie nie odzywaj