@Furb
Ja zauwazylem, ze ostatnio smigaja posty w sumie w tych samych tematach i pisza Ci sami ludzie...
Jak wylacza KDr, to co bedziemy miec wspolnego z soba? :<
Ci co maja to sie przeniosa na gg, skype, co tam wymyslisz...
Z mojej strony, moge tylko powiedziec, ze nigdy nie popieralem idea serwera podobnego do officiala.
Dla mnie to nie mialo sensu, bo jednak...nie jestesmy serwerem oficjalnym...
Swojego czasu pisalem o glupocie niektorych decyzji...
Jedyne co moge zyczyc czlonkom administracji, to zeby nie popelnili takich samych bledow w RL jak na kdr. (zyjemy w polsce i nie wiem jak gepard by chcial to nie zmieni tego na USA, czy co tam jeszcze chce). Do tego, zeby nie byl tak sztywny...bo kiedys poprostu sila wyzsza go zlamie....
Nie chce zaczynac motywy, ze poprostu gepard mial juz dosc, wiec poprostu powoli doprowadzal serwer do takiego stanu. Jakos ciezko mi uwierzyc, by taki czlowiek nie dostrzegal takiej sytuacji, bedac gllownym gmem serwera. Duzo osob mowilo o tym, ze jest zle i jeden jedyny argument klasy rzadzacej jaki mi sie narzuca to: Nie podoba Ci sie to nie graj.
Coz...widac Gepardzie, twoj elektorat byl za slaby. Ci ktorzy deklarowali sie grac na KDR oficjalnie zmieniaja serwer. Ironia losu ne? Ludzie, ktorzy najwiecej krzyczeli nadal graja...
Znow ironia losu.... zycie > plany czlowieka. Prawie jak dramat.